Heej! Trodde att det skulle ga att uppdatera pa A's dator men internet pa guesthouset som vi bor pa har i Tauranga verkar lite for langsamt for det, sa nu sitter jag pa ett internetcafe' istallet! Vill bara borja med att saga tack for era kommentarer, blir sa himla glad, ni ar sa fina! <3 Har kommer lite uppdatering fran forsta dagen har i Nya Zeeland som spenderades i Auckland. En stor och trevlig stad men inte riktigt vad man kommer hit for att se helt enkelt, aven om det maste besokas! Blev som sagt lite stressigt nar vi fick en dag mindre an vantat men lyckades ju anda hitta en bil till var gladje och kunde som planerat bila vidare mot Coromandel Town. Det jobbigaste nar vi kom till Auckland var ju att vart bagage forsvunnit (som att vi inte haft tillrackligt otur..) men A hade ju lite extraklader i handbageget sa fick klara oss pa det vi hade, gick ju helt okej!
 
Blev en hel del Starbucks redan pa vagen hit..
Haha, lagomt glada tjejer over att ANTLIGEN ha kommit fram ett dygn senare an vantat. Lite smaruskigt vader men lika glada for det. Checkade in pa hotellet och efter en underbar dusch dackade vi redan vid tio..
Extremt stor skillnad vid low och high tide!
I vantan pa farjan in till stan.
Skytower underifran.. Hogre an vad det ser ut kan jag lova, och folk hoppar darifran..
Avslutade dagen med att ga upp for Mt Eden, den hogsta punkten i Auckland, helt sjuk utsikt! Det ar en vulkan, kratern var enorm, tyvarr ser man aldrig riktig exakt hur det ar i verkligheten pa foton. Men det var maktigt i alla fall.

1 kommentarer

O

21 Jan 2013 11:05

Flera grymt härliga bilder ni fått till! Kan tänka mig att det var otroligt skönt när ni äntligen anlände! Blir ju sugen på att boka ett flyg och joina.. heheh ;)

Kommentera

Publiceras ej