Alltså jag måste nog erkänna att jag kan vara världens sämsta packare.. Att det inte blivit något skrivet här de senaste två dagarna beror främst på att jag lagt ner mycket tid på att försöka få ihop lite vettiga saker att ta med ner till Lomma (dit jag flyttar imorgon..!) men av någon anledning har det känts som att jag kör fast hela tiden. Och det är nog så, jag är alldeles för tankspridd för att lyckas vara effektiv i sådana här situationer.. Jag går igenom saker och hittar saker jag glömde bort att jag ägde, kläder som ska testas, smycken att sortera, gamla foton att kika igenom. Roligt och nostalgiskt visst, men fort går det ju inte. Igår efter ha varit till verkstaden med mc:n och sedan till Ekerö för att ställa av den (passade verkligen på att njuta av sista åkturen) och rida, så spenderade jag kvällen hemma hos pappa med att packa klart allt där så det känns ju skönt. Och här hemma hos mamma är det mest kläder och typ badrumsgrejer att packa klart. Har även spenderat någon timme med att laga kläder som legat alldeles för länge, stolt! Men nej, nu är det dags att sätta igång och fixa det sista innan det blir middag hos pappa. Imorgon går flyttlasset wihoo, skrev kontrakt och fick nyckeln till lägenheten i veckan, taggad som bara den! 
 
Ännu en dag med strålande sol och knappt ett moln på himlen. Helt underbart, det enda som är lite synd är att jag tillsammans med säkert många andra som ska flytta någonstans nu inför skolstarten måste spendera lite för många timmar inomhus för att packa färdigt. Det är så mycket mer än vad jag först trodde, är verkligen glad över att jag börjat i tid! Fast kommer säkert ändå stå där på lördag och panikslänga ner de sista sakerna om jag känner mig själv rätt haha. Men men, det är ju inte som att jag ska flytta till andra sidan jorden så glömmer jag något kan jag ju alltid ta det senare. "Bara" 6-7 timmar bort denna gång. 
 
Imorse tog jag äntligen tag i mitt liv och drog ut på en kort men ansträngande joggingrunda. Åt en god frukost med egenplockade hallon i filmjölken och så har jag legat ute och solat lite medan jag börjat gå igenom lite papper inför måndag. Aah kan inte förstå att det är så nära nu, börjar seriöst bli nervös! Håller precis på att göra en slät grönsakssoppa till lunch, verkar bli supergod om jag får säga det själv! Nu i eftermiddag blir det mer packning och senare middag hos papi. Funderar lite på om man ska åka och ta ett dopp.. har ju varit rätt varmt senaste dagarna. 
 
Juste fick hem mitt paket som jag skickade till mig själv från Nya Zeeland, finally! Skulle ta 2-3 veckor, mhm jo tjena, nu ca 2 månader senare kom det fram. Men är så glad att det inte försvann längs med vägen i alla fall! Klänningen som jag har på mig ovan köpte jag i Wellington. Midsommardröm!
 
Lite pics från i söndags. MYS var det!