Igår när jag som sagt hängde med mamma på gympa så fick jag med ett informationsblad hem om våran gymnastikförening. Där står det bland annat om vilka pass man kan träna här i närheten. Det som vi gick på igår kallas tydligen Medelgympa. Det kan jag tycka är ett passande namn eftersom det inte var allt för ansträngande. Självklart blev man varm och fick upp pulsen, men det var inte som att jag var utmattad när vi gick därifrån. Det som var mest positivt var den upp-piggande musiken och att man blandar pulsövningar med styrketräning. Det där med styrka är inget jag brukar prioritera annars.

Nej, medelgympan får nog vänta till äldre dagar. Jag tror att mamma mest tränar det för att det är hennes väninna som håller i passen. Men iaf, det står att det även går att träna;

Yogalates

Pilates

Powerpilates

Basyoga

Step-up

Jag vet i och för sig knappt var alla träningssätt innebär, men oftast är det gratis att prova på en omgång, och det skulle ju vara riktigt kul för att se vad man tycker om det.

En annan träningsform jag verkligen skulle vilja prova på är afrikansk dans. Det hörs ju bara på namnet hur intressant och kul det måste vara! Andra lite annorlunda träningsformer är också något jag vill prova på, vad sägs som att strippa som träning? Det måste ju vara sjukt kul!Medelgympa, njaa. Rätt kul men inget för mig just nu.Pilates verkar ganska coolt, man verkar iaf få bra muskler och kontroll över kroppen.Afrodans vill jag absolut prova på!Poledance är faktiskt något jag tror skulle passa mig väldigt bra. Förstå hur bra träning det lär vara, samtidigt som man kanske får lite egoboost av att köra lite heta mooves? Ser ju grymt kul ut också.

Nej, nu får det faktiskt vara färdigbloggat för stunden. Ska kolla upp lite mer om möjligheterna att testa på de här sakerna. Kommer hem sex idag, sedan blir det PLUGG. Ovanligt.

Vad skönt, nu fungerar mitt internet igen, inte för att jag vet hur eller vad jag gjorde, eller om jag ens gjorde något men nu verkar allt fungera som det ska. Tack!

Min första lektion börjar inte förren vid ett, men jag gick upp runt åtta eftersom jag både var utvilad då och så tänkte jag att jag kunde plugga lite men..

Problem #1;

Jag har inga böcker hemma i de ämnen som jag behöver göra klart i

Problem #2;

När jag då bestämmer mig för att ta bussen vid nio för att göra det i skolan får jag lite bråttom. När jag precis ska gå hemmifrån och inser att jag har väldigt bråttom kommer jag på att jag inte har mina hörlurar till mobilen med mig. Jag springer snabbt in i rummet och hittar dem i en låda. Intrasslade med en massa andra sladdar, bland annat laddaren. Jippie. Börjar slita i det där för att få loss hörlurarna, big mistake, istället dras alla sladdar hårdare kring varandra och det blir omöjligt att få loss dem snabbt och smidigt

Problem #3;

Slutsats: Jag missar bussen. Jag vet inte riktigt när nästa buss går och jag förstår verkligen ingenting av deras tidtabell på internet. Chansar på at det går en vid elva. Annars blir det inte så kul för mig.. men men, what to do?

Så, nu sitter jag här, lite gladare iaf nu när datorn är lite sammarbetsvillig. Har skissat lite på bildläan som skulle varit klar för tre veckor sedan, men jag orkar bara skissa typ två saker i veckan. Det är kul när jag väl sätter mig ned och gör det, men känns så svårt att hitta tiden.Här är lilla Pepsi igår när han skulle hjälpa mig att plugga. Inte så underlättande ifs att ha en katt-tass jagandes efter pennan när man skrev. Men söt är han!

Riktigt, riktigt skön dag - tack så mycket!

Skulle ta niobussen till skolan men får mess att lektionen är inställd, nästa börjar vid två och lektionen efter den är också inställd - slutsats : Jag åker inte till skolan överhuvudtaget. Nice!

Hade hunnit vara hos doktorn innan ( mina såkallade "andningsproblem" som mamma ville ha utredda ) vid åtta, och under tiden låg sömntutan kvar i sängen och sov. Han skulle egentligen tagit halvåtta bussen men orkade tydligen så vi skulle åka tsm vid nio.

När jag då, redo att stiga utanför dörren får reda på att jag inte alls har någon lektion, ska stanna hemma så blir han tveksam. Ska han kanske också stanna..? Haha mupp. Iaf så går han tillslut iväg till bussen och jag lägger mig i sängen och ska läsa. Fem minuter senare ringer det på dörren. Vem..?

Utanför står ingen mindre än pojkvännen själv och ler lite nöjt. Tydligen hade han ringt någon i klassen och det var en "totalt onödig" lektion. Jamen perfekt, då stannar vi hemma allesammans då.

Blev lite mys sen sov vi vidare till tolv, riktigt sega var vi! Åkte till Järna för att han skulle göra något bankärende. När han drog iväg och skulle på fotboll med killarna hade jag en skön stund för mig själv med lunch, läsning och sevnskapluss ( det sistnämnda : Jippi! )

Nu på kvällen drog jag och mamma iväg på Gympa, typ som Friskis och Svettis. Jag tänkte att det skulle ju inte skada att testa på. Det var faktiskt riktigt kul, men kanske ingenting jag skulle vilja syssla med nu, men som pensionär - absolut!

Nej, nu blev det kanske ett lite tråkigt inlägg, min dator fungerar inte med internet så har lånat brors dator så inga bilder blir det. ( o jag som hade tagit så söta bilder på Pepsi, men de får komma imorgon förhoppningsvis :) )

Nej, nu ska jag dricka upp mitt te, duscha och krypa ner i sängen med min braiga bok.

Natt!