Har så galet mycket tankar, idéer och drömmar i huvudet just nu så jag tror att jag spricker snart. På samma gång som det kan vara frustrerande är det helt underbart! Det som känns bäst är att veta att man har alla möjligheter i världen.


Jag överdriver tyvärr inte när jag säger att jag nog aldrig har sett en så lerig häst.. Huvudet, halsen, manen, täcket, svansen, benen.. allt var täckt av ett tjockt lager med blöt lera. Så blev ju att spola av både häst och täcke! Men när man har tid är det faktiskt mysigt att bara vara i stallet och pyssla, hade jag däremot haft bråttom idag hade jag nog blivit lite galen. När vi väl gav oss ut på ridturen i det underbara vårvädret hade jag nog lyckats få honom något sånär ren och fin. Blev en mysig ridtur på en väldigt pigg häst. Fler än jag som har vårkänslor?! :) En riktigt bra ridstart 2012 (har ju inte ridit på ca 2 1/2 månad!)!

"Hej, jag heter Blubben, jag är 19 år och älskar att rulla mig i hagen!"..

Min lediga dag till ära verkar det fina vädret ha beslutat sig för att stanna, och det tackar jag för! Ska precis ge mig ut på en långpromenad och sen blir det vidare till stallet, så en hel dag ute i fina vädret! Som jag har längtat de senaste dagarna när jag varit inne på jobbet och tittat ut på solen.. bäst att passa på!