Här är presentpåsen som mamma fick och sakerna som låg i den. Ett kort med en liten hälsning, ett doftljus av rosor och två filmer, Australia och The Notebook. Båda filmerna är så grymt bra, och dagboken har mamma inte sett så det ska bli kul att se vad hon tycker.Nu sitter jag med ett fotbad efter övningskörningen. Ska som sagt fixa sommarfina fötter och hann inte med det förut. Och inte att plugga till matteprovet heller för den delen.. Känns inte så lovande inför morgondagen. Men nu ska jag och mamma börja titta på Dagboken så länge vi orkar och dricka te.

Det här har verkligen varit en riktigt skön dag! <3
Den här dagen har mest ägnats åt något otroligt viktigt; mig själv. Gick upp runt nio och efter frukosten låg jag ute i värmen och solade. Jag ha även varit duktig och vaxat mina övre ben, något jag tänkt göra länge men skjutit upp eftersom det både gör ont och är tidskrävande. Men nu är det klart!

Sedan kom N förbi och jag gick med henne hem för att hämta O´s cykelnyckel. Vi satt och pratade ett bra tag, skönt att ha vänner att ventilera med så man får ur sig allt. Sedan tog jag en promenad hem så allt som allt blev det ungefär en timme.

Nu har jag öppnat upp ett sparkonto, även det något jag skjutit på. Matteprov imorgon, så det ska jag plugga till nu medan jag tar ett fotbad. Behöver verkligen fila och fixa mina naglar, både på händer och fötter. Nu vill jag bli sommarfräsch!Supersnygg bild, jag vet. Togs förut idag. Efter middagen ska jag och mamma ut och övningsköra, kul!
Fick ett mess från min pappa att han nu har landat i Hong Kong. Jag vill också! Fast är glad att han får chansen att resa nu. Förhoppningsvis kommer han hem med något fint.. (a). Han kommer vara borta runt tio dagar, kommer sakna min paps.Tänk all shopping, naturen, staden, kulturen.. Vill vill vill!