Blev ingen uppdatering igår, bästa O hade ju kommit hit!! Efter jobbet racade jag och S in till Stälje och fixade lite hemligheter *hosthost* inför födelsedagsfirandena på lördag, ska bli så kul btw! Var hemma strax innan åtta och då hade O redan kommit, wiie! Åt underbart god middag som mamma fixat innan hon gått iväg till några kompisar, och sen tittade vi på Project X, sjukt skön film! Ville verkligen se den när den kom ut på bio men när jag såg trailern för några dagar sedan kände jag mig inte alls lika sugen, men igår såg vi den iaf och är inte alls besviken! Hade köpt lite godis också dagen till ära (halva priset på jobbet, som hittat!). Filmen slutade runt elva och tråkig som jag är och jobbar så gick jag och la mig då, medan O var uppe lite längre. Tur att hon verkar känna sig som hemma, speciellt med tanke på att jag åkte hemifrån imorse utan att lämna vare sig nyckel eller info haha, men verkar ha gått bra! Jobbet gick bra men har hållt på med ombyggnaden hela dagen så är helt slut i armarna.. vilket kändes när jag åkte mc hem! Nu ska vi snart äta, sen blir det kladdkaksbak och eventuellt skipbo (vår tradition) wi! <3


Sist vi sågs vilket var i somras, i kön till Balder på Liseberg! <3
Okej, jag säger bara burrr! Det var bara 5 grader ute imorse när jag klev upp vid sju, helt galet! Vart tog sommaren vägen? Nej fy så deprimerande. Blev ju inte att ta motorcykeln i alla fall, hade ju frusit ihjäl! Istället blev det full värme i bilen, och på rutan var det frost-slask.. - Sommaren är officiellt över. Muntrar upp mig med att bläddra igenom kataloger och tidningar fyllda med underbart höstmode, målar naglarna i glittrigt silver och äter Häagen Dazs Belgian Chocolate framför en film. Godnatt!
Skulle mer än gärna ha dessa saker i min garderob just nu.. Från H&M och Din Sko, budget när det är som bäst! Känner starkt att det är dags för en garderobrensning inför hösten..