Så, nu har jag målat mina naglar i mitt nyinköpa nagellack Baby Blue från Isadora. Väldigt gulligt och somrigt, kaaanske att jag gör mig fin inför något speciellt imorgon.. Berättar mer!
Idag känner jag mig åtminstone helt okej, känns skönt att inte behöva undra hur f*n jag ska överleva dagen haha, jag vet jättetöntigt men igår kändes det nästan som om jag bara ville dö, hatar verkligen att må illa och spy! Men har kunnat äta lite gröt imorse och så till lunch en pannkaka, så är ju defitinivt framsteg! Får dock fortfarande som kramper i magen så fort jag äter något.. ingen aning om vad det kan bero på men vill som sagt inte spy hela tiden nu så får väl se det som posivivt i alla fall! Lyckades ta mig ut på en promenad förut, kändes skönt att få lite frisk luft! Och nu ska jag åka in till Stälje med C för att ta en fika innan hon börjar jobba. Sen blir det antagligen en väldigt lugn kväll, hoppas att jag mår bättre imorgon för då är det tillbaka till jobbet!

Helst av allt skulle jag bara önska att förra dygnet aldrig ägt rum, kan inte komma ihåg när jag mådde så dåligt sist! När vi kom hem från bion i måndags kväll så hade jag jätteont i magen, men tänkte att det säkert skulle gå över om jag bara fick sova lite. Men under natten vaknar jag fyra eller fem gånger av att magen börjar krampa så att jag måste lägga mig i forsterställning, det gjorde så himla ont! Men höll bara på i någon minut och så gick det över.. Fick ringa och sjukanmäla mig på morgonen eftersom att jag mådde så illa att jag inte vågade gå upp ur sängen. Och mycket riktigt så spenderades förmiddagen med att kräkas på toaletten.. Och ja, det gör bra ont när det känns som att magen försöker vända sig ut och in när det inte finns ngt kvar att spy upp.. Förutom några timmar mellan ungefär tre och sex då jag orkade ta mig till soffan och titta på tre avsnitt av Glee så sov jag resten av tiden.. Alltså ca 20 timmar på ett dygn.. kändes rätt sjukt men berodde nog också lite på att det enda jag lyckades få i mig var några skedar vaniljyoghurt under hela dagen. Så nej, ett riktigt j*kla pissdygn..Ont i hela kroppen och lederna hade jag också, bara som pricken över i:et sådär. Imorse vaknade jag vid fem i sju ungefär och lyckades få i mig lite gröt, får fortfarande ont i magen när jag äter men det där illamåendet verkar ha gått över, wiho.