Har kommer lite bilder fran resan ner till Bangkok!

I vantan pa att boarda planet!Vin till maten i pappersmugg. Ska det vara fint sa ska det!Sovstilen. Kan saga att jag sov ratt bra anda!

Flyg i Business Class mellan Peking och Bangkok efter tre timmars vantetid. Herregud vilken skillnad! Riktigt porslinm glas och bestick till maten, champange nar vi klev pa flyget och sen sov vi som sma prinsessor!

Nu ar det nyarsafton!! Vi ska gora manikyr och pedikyr, hamta min klanning som sytts upp och sen i princip hem till hotellet och borja fixa oss, ikvall blir det partey!

Hallooj! En liten uppdatering här från en tre övertrötta tjejer på Pekinga ENORMA flygplats. Landade här runt nio på morgonen, alltså ungefär två-tre på natten lokal tid.. Mellanlandningen här innebär tre timmars väntetid. Den utnyttjar vi väldigt effektivt med att äta mackor och godis, spela sudoku och spela in filmer på kameran. Behöver jag säga att de är något oseriösa? Kommer tyvärr inte in på youtube, isf hade jag lagt upp videon här på bloggen direkt! Kan heller inte lägga upp bilder för skriver från mobilen. Men förhoppningsvis orkar vi gå till något internetcafe' när vi kommer fram runt 18 (thailändsk tid). Kan även upplysa er om att det är 3 minusgrader här, hade ingen aning om att det ens kunde bli kallt här! Aja, nu ska jag hjälpa tjejerna och se fram emot att få flyga business Class för första gången!
Gaah, jag kan knappt förstå att vi åker nu! Har ju gått i flera månader och längtat och sett fram emot det, och det har ju alltid varit så långt kvar.. Men nu är dagen här! Om ca tio minuter åker jag och mamma och hämtar upp tjejerna och så drar vi till Arlanda. Har 14 härliga timmar på flyget att se fram emot, med mellanlandning i Peking.. Ja, känner på mig att jag inte kommer vara sådär jättepigg när vi väl kommer fram. Men åh, nyårsafton kommer nog bli grymt! Och resten av resan! Haha åh, märker ni att jag är exalterad eller?! :D Nej nu är det dags att börja kånka ner väskan, ska försöka vara duktig med uppdateringarna här på bloggen, mycket för min egna skull också för att kunna gå tillbaka och titta och komma ihåg. Yay!Reser i converse och långklänning med en tröja över. Vill ha det bekvämt på planet!