Nu är det packat och klart! Har även skrivt klart en av labbraporterna. Känns som att jag kollat upp det jag behöver inför morgondagen. Det som återstår nu är att skriva klart den andra rapporten och mejla iväg till läraren, äta middag med mamma, lillebror och G, umgås lite med honom och sen förhoppningsvis så hinner jag träffa N ikväll också, eftersom hon åker till London när vi är borta.
Här är lite bilder från lägenheten vi ska bo i. Lite speciell inredningsstil men den ser väldigt fräsch ut, tror att vi kommer trivas bra! Det bästa av allt är nog ändå att det kommer finnas internet i lägenheten, och jag kommer att ha med min dator dit så ni kommar att kunna följa med mig hela veckan! Hoppas bara inte att det blir något problem med uppkopplingen, men annars lovar jag att uppdatera minst en gång om dagen om allt som händer! 

Perfekt också så att jag inte glömmer bort något när jag sen ska återge allt i ett enda inlägg, brukar inte bli så bra då. Men nu ni! 


Nu har jag varit iväg och fixat en del ärenden, bland annat växlat pengar. Känns lite häftigt, har aldrig haft dollar förut. Ganska simpla, gammeldags sedlar, jämfört med dem ser våra sedlar bra mycket modernare ut med silverremsan och allt. Jag, S och C åt lunch på Nancy´s också, fukost M som vanligt, sjukt mättande! Köpte även öronproppar och tuggummi till flyget imorgon. Ogillar starkt att få lock i öronen, och vill ju kunna sova ostört om jag vill det. Hur "ostört" man nu kan sova på ett flygplan..Nu ska jag sätta igång och packa. Känns som att jag har bra med tid på mig, men skulle egentligen behöva plugga en del också. Har två inlämningar och två prov lagom tills jag kommer hem från New York nästa tisdag, så det är bara att bita i det sura äpplet och faktiskt plugga in det i "the big apple". Men det ska nog gå bra!