Var på "stan" och träffade en kompis idag, riktigt kul eftersom det var ett bra tag sen vi sågs sist. Kom in runt fem så hann bara gå och kolla i affärerna i två timmar, men oooh vad jag har hittat mycket snyggt!

Inne på scorett hittade jag till exempel dessa godbitar:Så sjukt snygga, OCH bekväma pga den höga platån så man slipper böja foten så mycket. Great. Och priset: 800 kr!! Helt överenskommet med tanke att jag redan har ett par platta skor inför hösten.

Så, lön 25 september - Bye Bye, ny höstgarderob 2009 - hello!

Har inte blivit så många bilder på bloggen på sista tiden, åtminstone inga egen-tagna.

Orsak - borttappad kamerasladd.

Lösning - köpte en minneskortsläsare.Yaay!

Och den här bilden är faktiskt tagen av min lillebror. Grym tycker jag!

TRÖTT! Inte så konstigt. Hade det jättetrevligt igår, min underbara vän O hade nämligen sin artonårsfest, men kanske inte så smart att hamna i säng vid halv ett ( som är grymt tidigt ändå för att lägga sig efter en fest enligt mig )när man ska upp och vara på jobbet vid sju. Blev i alla fall fem timmars sömn. YES!

Men som sagt, det var grymt trevligt igår. Det var en relativt liten och intim tillställning och jag visste ju vilka alla var men kan knappast säga att jag kände många. Men gick hur bra som helst, var ju där för s skull och min sociala kompetens kändes på topp, så inga problem! Min bästa vän från när jag var liten var där, så det var ju kul, har nämligen inte pratat med henne på år. Lite sjukt med tanke på att vi var varje dag när vi var små, hm.

Lärde även känna lite nytt folk, det kom nämligen tre killar från s kompis skola. En av dem var faktiskt lite söt ( tihi ) och alla var riktigt sköna människor. Vi hann med presentöppning ( O verkade iaf bli glad för min present, ett fotoalbum som jag fixat till om oss två, men hon hann inte titta så mycket ), en tårt-design-tävling ( våran vann tyvärr inte.. Men jag säger bara en sak, hämnden är ljuv... moahahaha ) och såklart dans och lite tilltugg.

När jag kom ( självklart tio minuter försenad som vanligt ) så mottogs jag av härligt klädda människor, alla hade verkligen ansträngt sig inför 50-tals temat. Underbart! Hennes lillebror kom ut med en liten drink och sedan gick dem runt med sånt  där tilltugg på brickor i händerna. Vädligt vuxet och elegant. Blev lite mingel då innan tävlingen satte igång..

Slutresultat: Lyckad tillställning!Min egna version av stilikonen Audrey HepburnLiiite likt åtminstone?

Så, men nu ska jag nog sförsöka sätta lite fart här. Har en del samtal att ringa, en läxa att göra och lite alldaglid städning på schemat denna soliga söndag. Detn tråkiga är att jag är så otroligt trött men det är väl bara att ignorera impulsen att krypa ner i sängen..