Godmorgon alla solstrålar! Vaknar upp till ett underbart väder och nu sitter jag ute på altanen och äter frukost tillsammans med datorn och ska snart börja bläddra i min Sofis mode. Livet känns ganska bra just nu! Det blir Gröna Lund trots allt idag, tjoho!! Ska bli sååå roligt! 

Nu ska jag bara ta det lugnt fram till halv två när det är dags att åka upp dit, vi tänkte vara där eftermiddagen och sen hela kvällen. Kommer att bli awesome! Jag har verkligen blivit helt förälskad i melon nu, och framför allt vattenmelon! Så vattnigt och läskande de här varma dagarna, och på jobbet hade vi mindre än halva priset på dem den här veckan så passade på att köpa m mig en bjässing hem. Mums!
Har suttit största delen av kvällen ute på altanen och mumsat vattenmelon och tittat runt på internet. Bland annat på platsbanken.se... måste säga att det faktiskt finns en hel del intressanta jobb! Lika bra att kika runt och kanske skicka iväg några ansökningar, vet ju inte alls vad som händer i höst så bäst att hålla möjligheterna öppna! Nu hållar jag på att baka vit chokladbrownie med citronglasyr och hallon.. hur gott låter inte det?! Haha, såg receptet på jobbet förut och blev så sugen! Fortfarande ovisst angående grönalund imorgon.. väldigt irriterade men inte så mycket att göra åt saken! Får ta det som det kommer helt enkel Natti<3
Jobbade mellan åtta och tolv idag, skulle egentligen slutat tre men hade ont i magen och mådde illa redan när jag kom dit, så fick åka hem lite tidigare. Jöttekonstigt, jag brukar aldrig må så, men men! Efter ett par timmar hemma mådde jag mycket bättre så jag och pappa åkte iväg till stranden en stund. Riktigt skönt att sola och bada om vartannat, och tog äntligen mitt första riktiga dopp för i år! Sen avslutade vi med att åka och köpa glass, kändes så somrigt och härligt! Det verkar som att det blir lugnt ikväll, har inte hört så mycket från tjejerna och själv känner jag mig ganska sugen på att vila. Fast att sitta på en uteservering en sådan här kväll låter ju heller inte helt fel.. Aja vi får se hur det blir!