Om ni tycker att det är lite dåligt med uppdaterandet här på bloggen så är det för att jag medvetet dragit ner lite på bloggandet.. Är för tillfället inte helt säker på hur jag ska göra framöver, har faktiskt funderat på att ta en paus av olika anledningar. Har dels börjat ifrågasätta varför jag bloggar överhuvudtaget, samt att den relativt intetexisterande responsen känns lite tråkig. Stort tack och uppskattning till er som nästan alltid kommenterar, ni vet vilka ni är och det gör mig så glad när jag får en liten kommentar på något jag skrivit. Ett ord kan räcka! Nej, den här envägskommunikationen har börjat kännas lite enformig och mindre lockande med tiden som går. Samtidigt tycker jag ju om att skriva av mig och lägga ut bilder som jag kan gå tillbaka och titta på och läsa om. Kanske får bli någon mellanvariant, att jag bara uppdaterar någon gång då och då när jag har lust.. Lusten att skriva brukar ju gå i vågor så kanske fungerar.
 
Hur som helst så har jag haft en superbra helg men tentafest i fredags i Malmö med ett gäng från klassen och igår sittning på skolan. Tog tyvärr ingen bild på min outfit som jag faktiskt kände mig riktigt snygg i, och fick mycket positiv respons av från andra, alltid roligt! Nu blir det en lugn söndagskväll innan en ny skolvecka.


I lördags var som sagt O här, och det blev en himla mysig kväll med liten rundtur i Lomma, middag, rosé, film och godis. Så himla gosigt att ha henne här, även om det bara var för en kväll! 
Lite sovmorgon wiho, hunnit fixa med tvätt och ska strax iväg efter en lugn stund i fåtöljen med te och Bitterfittan, en bok jag börjat läsa. Rätt sann men något deprimerande, om inte annat blir man nog lite cynisk efter att ha läst den haha. Älskar lugna morgnar! Hoppas på intressanta redovisningar idag, solen skiner och det verkar bli en härlig dag. Får se om det blir Malmö sen eller kanske en lugn kväll hemma. Imorgon kommer världens bästa O hit på en snabbstopp mellan tågluff i Europa och flyg till Moskva, YAY! <3