Är just nu med älsklingen, vi kom precis hem från en storshoppingrunda på Ica Maxi med lösviktsgodis, marabou (200g såklart) och juice. Vi ska titta på filmen Fight Club som han säger är jättebra, vi får väl hoppas han har rätt.. annars! Nejdå, men sen blir det nog en tidig kväll för mig, har världens spänningshuvudvärk så att jag mår illa, och ska upp och jobba imorgon så vill gärna må bättre tills dess.
Men nu blir det filmmys, godnatt!

Hej alla sötnosar. Den här dagen har varit lite knäpp. Redan från när jag vaknade hade jag en antydan till huvudvärk, sådan där när man tittar åt sidan och det blixtrar till liksom, om ni förstår. Sedan seg och stel i nacken, aldrig någon hit. Men i skolan var det bra iaf, mycket tack vare att våran lunch spenderades på McDonalds i trevligt sällskap, och den var i typ två timmar, så inte helt fel! 

När jag kom hem började jag med matte direkt i någon timme och sen påbörjade en liten uppgift med debattargument om genteknik. Sen iväg till zumban och till min glada överraskning var även S där, kul med sällskap! Passet var inte alls lika roligt som afrodansen, vilket var en liten besvikelse, men det var ändå ganska kul. Var ju första gången och hade förväntat mig lite mer likhet, men zumban var verkligen mycket flummigare, jag är mer för afrodansens sköna musik och shakeshake på höfterna - roligt!

Nu sitter jag här i sängen och är så himla seg, helt otroligt! Ska nog göra lite te och försöka hinna titta lite på The Wedding Planner, himla gullig film med Jennifer Lopez. Bjuder på lite fina bilder här, enjoy.. Godnatt!
Tjoho! Nu hänger min fina kappa här hemma i min garderob, underbart! Var hemma hos G förut och åt middag och då fick jag den äntligen. Testade den och den var lika fin som jag mindes! Försökte få en bra bild på hela men blev inge bra med ljuset, ska ta någon när jag har på mig den i dagsljus så ska ni få se! I know u can´t wait.. Eller kanske ni kan, men vill ändå visa såklart!


Annars har jag bara pluggat matte idag och tittat på Solsidan. Tittade klart på hela säsongen nu, alltså nörd. Men måste erkänna att jag låg och halvgarvade lite här i min ensamhet, underbart program - rekommenderar! Lite tråkigt bara att jag har varit som en zombie hela eftermiddagen och kvällen, hade säkert kunnat pluggat mer effektivt annars, men men.

Stort stort grattis till min fina F som tog körkortet idag! Helt galet, men välförtjänt så som hon har slitit för det, så imorgon blir det McDonalds med hela gänget, tootoot! Nu ska jag sova, behöver inte ta tåget förren halv tio imorgon, men tänkte gå upp lite tidigare och antigen göra naturkunskap, PA elr matte.. Ojoj, så spännande. Får låta min spontana magkänsla avgöra. *spyr*. Godnatt!