Puh, min tyskalektion slutade precis och därmed så har jag klarat av min tyskaredovisning! Så himla skönt. Blev dock inte helt nöjd över min presentation, men känns okej. Gjorde några små missar. Ska testa och se om det går att prata in på datorn och lägga upp på bloggen. Om det går så lovar jag att ni ska få höra mig prata lite tyska, antagligen en bit av presentationen. Jag säger bara warning, eller ACHTUNG kanske är mer passande.

Men nu har jag europakunskap. Arbetet till den här lektionen är också klar, äntligen börjar det verkligen kännas av att lovet börjar imorgon!
Nu har jag jobbat med min tyskaredovisning hela kvällen. Känner mig relativt nöjd med texten, men har definitivt inte hunnit träna in den. Behöver förhoppningsvis inte redovisa imorgon. Mm, det blev plättar till middag, av någon anledning är det mycket godare att äte än stora pannkakor! Kanske för att det tar så lång tid. Jag var hur som helst grym som la ner tiden på det.

Tittade såklart även på cougar town. En av de skönaste serierna nu, helt klart. Lättsam och underhållande. Nu ska jag sova, men visar först ytterliggare några fina plagg som bara dör för att få komma till min garderob, I know it!

Nu ska jag sjunka in i skön sömn och drömma vackra drömmar om kläder, G, kläder.. <3
Underbart väder idag! Kanske inte imorse, men det har ju bara blivit bättre och bättre. Älskar solen och värmen! När jag åkte in till skolan vid halv tolv var det ganska behagligt ute, vilket var väldigt tur eftersom jag beslutat mig för att inviga en jacka jag köpte för några månader sedan. Det har varit alldeles för kallt för att använda den fram tiills nu. Så himla glad, älskar ju mina jackor som ni vet! Den här passar väl egentligen mer till hösten, men den är fodrad så den får duga nu tills de riktiga vårjackorna åker fram.Nu börjar det märkas att våren och varmare tider är påväg, vilket gör mig så himla glad! I helgen är det ju påsk också, så mamma har köpt hem lite gula fina blommor. Bjuder på lite gladbilder;Pepsi sträcker ut sig efter vinterdvala, världens mysigaste misse!

Nu ska jag snart börja grädda lite pannkakor. Jag har verkligen ätit det grymt mycket den senaste tiden. Men inte mig emot.