I Fredags var det som sagt hejdå-kväll för min fina vän N som idag åkte iväg till England för en tre veckors lång vistelse.. Helt sjukt! Vill följa meeed!

Kvällen blev iaf riktigt kul. Det var mest vänner till henne som jag inte känner, men det var inget hinder för att det skulle bli en galen kväll. Efter en stunds pratande så togs spelen Sanning eller Konsekvens fram. Jag började lite fegt med en sanning, men nästa runda blev jag mer eller mindre tvingad till konsekvens. Herre G*d! Haha gjorde lite.. "annorlunda" saker, men det får stanna där.

Det roligaste kortet var nog; "Gå till en granne och be om en toalettrulle. Säg att du råkat äta lavemang istället för en huvudvärkstablett". Turligt nog var det inte jag som fick det kortet, för jag har verkligen världens sämsta pokerfejs när det gäller såna saker. Men om jag garvade när vi stod bakom garaget till grannen och lyssnade. Sweet Jesus

Blev lite halvsent, sov hos mami och så kom pojkvännen och sov med mig <3
Kommer hem från skolan för en stund sedan, och från sista lektionens idrottspass. Vi håller på med ledarskap just nu och idag höll en tjej i klassen en lektion i hip hop. I början kände man sig ju hur dum som helst när man skulle stå där i spegelsalen, böja på knäna och gunga med i rytmen. Mahahah. Inte snyggt. Men jag kände att, äh vafan, ska jag göra det här kan jag lika gärna göra det ordentligt.

Efter några grundläggande steg så började vi sätta ihop dem alla till en dans. Den blev riktigt grym! Vissa var lite snabbara på att hänga med , medan vissa var ganska sega på att förstå stegen. Själv kändes det som att det gick relativt snabbt, kanske eftersom jag tyckte det var så kul. Älskar ju att dansa och vill prova på en massa olika stilar.

Det här kanske inte var det optimala för mig, men en sak jag vill, och SKA teste på är "Ragga". Det verkar vara en så grymt kul dans. Men nu ska jag ta det lugnt en stund, ikväll ska jag nämligen till bästa N och fira hennes avresa till England i ter veckor. Yaay!

Nej, snyft snyft. Kommer bli tomt utan henne, men hon kmr få det sjukt kul där iaf, så det är ju bra medan en själv sitter här i trista Sverige och ska skriva hundra prov innan lovet. Där kan vi snacka om YAAY!

Not.

Kom hem lite tidigare idag eftersom jag drog tidigt från bilden. Vet verkligen inte hur jag ska göra med den kursen, får liksom inget betyg och det vi håller på med känns inte riktigt som vad jag är ute efter. Men mitt svaga intresse kan även vara för att jag inte riktgit satt mig in i vad vi sysslar med under lektionerna. Men det löser sig nog.

Sitter just nu och väntar på att bror ska städa klart i köket, sedan blir det middag. Jag vet, sjukt sent. Som försvar så har jag och pappa varit och handlat sen halv fem. Inte mat, utan vi har varit runt på alla möjliga affärer, med start på Jysk bäddlager haha. Jag skulle egentligen ha nya påslakan men kunde verkligen inte välja mellan två stycken, så kändes bättre att avvakta och känna efter. Kanske var inget av dem rätt för mig egentligen.

Hittade iaf en del julfint till hemmet. Bl a en svart pappers-adventstjärna på fot till mitt rum, och en vit som ska hänga i fönstret i vardagsrummet. De vi har haft tidigare är såna där i metall, och de håller bokstavligen på att falla isär. Så dags för lite nytt. Sedan blev det bara lite annat smått och gott. T ex det här madrassöverdraget som ska dölja mina två helt olika ihopsatta sängar; 

Nice nice :) Får ta lite foton när lägenheten blivt lite julfin. Nu kollar jag på Desperate Housewives, sen blir det lite One Tree Hill ( ja, jag har blivit beroende ) och sen sängen. Skulle egentligen träffat gullungarna S och N ikväll men allt drog ut på tiden.. Så kan det bli ibland.