Ligger i min säng och har precis tittat på Fool´s gold, ganska bra film faktiskt! Ska ta en tjugo-minuters sömn innan det är dags att åka till jobbet. Kom på en sak som jag hade tänkt berätta, tog till och med en bild precis när jag vaknade upp!

I söndags så var jag iväg till N efter jobbet och var med henne, S och C. Jag började känna mig riktigt hängig så jag åkte hem tidigare, kanske runt tio elr något. Väl hemma satt jag vid datorn en stund och sen bullade jag upp med kuddar bakom ryggen för att läsa lite i Elle, kände att jag började bli trött, men hade varken borstat tänderna elr något. Helt plötsligt vaknar jag upp och det är morgon. Klockan var runt tio-elva tror jag. Så jag har sovit hela natten med alla kläder på och båda lamporna tända, tidningen låg bredvid mig och täcket var helt knöligt.

Exakt såhär såg det ut när jag vaknade;Lite creepy va? Jag som inte brukar kunna somna om det inte är helt mörkt. Men men, var tydligen ganska trött.
Det blev så i alla fall att jag åkte på bio igår. Tog en Ipren så det gick bra. Ville väldigt gärna gå men hade tänkt stanna hemma tillslut, men de andra blev väldigt besvikna så jag offrade mig lite för laget. Vi åkte upp till Heron och köpte biljetter. Var där ca två och en halv timme i förväg så satt och åt middag på pizza hut ett bra tag, och sen shoppade vi lite godis och så. Filmen började inte förren nio så vi hade ju lite tid på oss..

Due Date var i alla fall riktigt rolig! Kan rekommendera den för de som gillar att garva högt. Visst, ibland kändes den på gränsen till överdriven men många saker är väldigt roliga. Karaktärerna är underbara! Jag skrattade iaf till många saker, men en kvinna precis bakom oss garvade nog högst av alla i hela salongen. Bara det var ju underhållande! Man känner igen humorn i Baksmällan, inte så konstigt eftersom det är samma som har gjort dem. Men om man gillar den så lär man uppskatta Due Date också!

Här kommer äntligen en bild på årets vinterstövlar som jag lovade förut. Det är lite klack på dem vilket bara är ett plus för mina 166 cm. Från Din Sko faktiskt, en blandning av läder och mocka! Hade ju letat i bra många affärer utan att hitta några så skönt när jag väl hittades dessa, även om de fanns i den affär jag minst av allt trodde att jag skulle hitta några. Ibland blir man överraskad!