Hej hej! Här hemma sitter jag och äter frukost nummer 2/lunch efter att ha varit iväg drygt en timme på gymmet och tränat. Blev 3 km på bandet och så lite styrketräning. Passade på att träna idag när jag börjar relativt sen eftersom jag missade Zumban igår när jag jobbade över. Ska som sagt äta lite nu, sen in i duschen och så iväg till jobbet! Jobbar två till nio och ska mest stå i förbutiken så det är rätt skönt. Ha en bra dag you all!
Gaah! Såg alldeles precis på filmen Country Strong, ingen jätteutstickande film men klart sevärd tycker jag! Bland annat med Gwyneth Paltrow och Leighton Meester. Men det jag fastnade för mest var den manliga motskådespelaren (surprise..). Först var det inte alls något speciellt med honom, men efter ett tack så lös hans charm igenom! Alltså seriöst vilka glittrande ögon killen har, smälte bokstavligen! Damn damn damn boy. Fan, varför kan inte jag ha en sån? People: Garreth Hedlund! (Och ja, tydligen har han svenskt ursprung vilket man kan förstå av namnet, men antagligen ganska avlägset?)
Tiiiiillåt mig att dregla lite. Favoritbilden är helt kart den översta. Mums. Har bland annat varit med i filmer som TRON: Legacy, Death Sentence, Troja och Eragon. Har dock bara sett de två sistnämnda någon gång för aplänge sedan och kan inte komma på att jag har sett honom då men men. Kommer vara med i två filmer i år, ska hålla utkik!
Blev lite sen hem efter jobbet eftersom jag jobbade över någon timme, men nu är det dags för lite bak! Har hittat en helt underbar blogg för oss som gillar att baka; www.krafla.blogg.se, så var tvungen att testa ett recept därifrån! Visar resultat senare!