Den 31 oktober är ju officiella Halloween, alltså idag, och den har jag faktiskt ägnat åt lite halloween-pysslande! På lördag så firar jag och ett gäng ordenligt med middag, utklädnad, utgång och sleepover med skräckismaraton - kan ju inte bli bättre! Men som sagt, idag var riktigta halloween så passade på att karva en pumpa tills på lördag eftersom att jag var ledig från jobbet. Sen kom pappa och storebror hit och så har vi ätit middag, fikat (mammas underbara äppelkaka!) och tittat på Corpse Bride av undebrara Tim Burton. Nu ska jag snart sova, imorgon börjar jag inte jobba förrän elva så min plan är att hinna ta en promenad (om vädret är okej..) och köra pilates, och efter jobbet blir det bakning inför lördag wi!


Pumpan som jag gjorde, lillebror hjälpte mig lite med formen på ögonen och munnen, teamwork när den är som bäst!
 


Igår hade jag en rätt skön dag med jobb mellan 7 och 15, så härligt att komma hem i bra tid! Körde en halvtimmes pilates, har inte direkt gjort det förut men känns verkligen som en effektiv träningsform som kombinerar styrka, balans och vighet på en bra sätt så det kommer jag nog göra mer! Sen åkte jag hem till N en liten stund och träffade henne och J, köpte med mig sushi på vägen till middag, underbart som alltid! Åkte hem runt nio och tittade på film med mamma. Blev Rumor has it, en rätt underhållande film faktiskt!


Har haft världens problemhy de senaste månaderna vilket är extremt jobbigt, har aldrig haft några större problem med min hy förut heller så att det kommer just nu är lite konstigt. Nu har jag i alla fall införskaffat lite nya rengöringsprodukter så förhoppningsvis blir det bättre! Ett litet plus för de snygga förpackningarna och den fräscha doften av grapefrukt.