Juste, har jag sagt att jag varit med om en olycka? Tragiskt nog förändrade den mitt utseende ganska dramatiskt som ni kan se nedan.. Hahah nejmen, medan jag är iväg på jobbet tänkte jag bjuda på lite vacker underhållning. Beskåda och bli amazed av dessa skönheter! Eller tja, det var ju något att garva halvt ihjäl sig åt på pendeln upp mot stan i onsdags iaf, men kände att de klassade in att i princip vara ett måste här på bloggen. Min favorit måste nog trots allt vara den längst ner, mitt huvud är seriöst runt som en fotboll! Juste valbrog och allt också.. Några roliga planer? Själv är jag hemma strax innan nio så då ska jag möta upp några kompisar och grilla!
Min dag igår var helt underbar! Efter att jag som sagt pluggat ett tag och stillat mitt dåliga samvete så gick jag hem till mamma och var där till fem. Låg i solstolen ganska precis hela tiden med L.A. Candy fastklistrad framför ansiktet, sjukt lättläst bok och väldigt underhållande eftersom man hela tiden vill veta vad som händer sen. Har snart läst ut den så hoppas att jag hinner förberede mig inför den muntliga bokpresentationen på tisdag.. Gick hem till pappa igen och så tog jag bilen och åkta iväg och handlade en massa, jag kände nämligen att det var bakdags! 

Och om det blev bakning.. Nejnej, jag kunde inte nöja mig med att testa ett recept ur receptboken jag fick av mormor i påskpresent, Leilah - A piece of cake (<3), utan satte igång med hela tre stycken! Så ja, jag stod där i köket i några timmar som världens bakmormor. Men vid elva var jag klar med sista toppingen och då åkte jag hem till N för att träffa tjejerna. Tog med mig lite muffins/cupcakes och det verkade uppskattas! Sen blev det kortspel, en massa prat, te och muffins. Mysig kväll 

Carrot ginger walnut cupcakes, äppelkanelmuffins med crumble och raspberry cupcakes! Låter inte helt fel va?
Goddagens! Gick upp vid halv nio, somnade redan vid elva igår (pensionärsvarning?) så kände mig pigg. Drog ut och sprang en runda inna frukosten. Hann även med lite styrketräning, alltså serisöst känns som att det är dags att börja ta tag i det där, sommaren är här snarare än vad man tror! Sen har jag suttit och pluggat matte i ca 3 h, måste erkänna att jag känner mig himla nöjd! Det går ju så himla bra när man väl sätter sig ner med det, men det är ju just där problemet är. Det är lite för lätt ibland att skjuta upp det.. Nu har jag tänkt dra ut och sola någonstans, antingen hemma hos mamma eller så ska jag försöka få tag på N. Får se, vill bara ut i solen och läsa L.A. Candy, faktiskt riktigt bra! 

Invigde min Yankee-keps näe jag sprang, köpte den i NYC. :D