Jaha, idag när jag var ute för att se hur mycket planteringsjord vi hade kvar så började det hagla! Under resten av dagen såg jag hur det om vart annat var sol, regn och hagel. Herregud, det där med aprilväder är verkligen inget skämt.. Annars har jobbet gått bra, slutade vid åtta så var hemma rätt sent. Har mest hunnit äta, och nu ska jag försöka få tag på N för en lugn kväll!


När man har hagel på bilrutan, då vet man att det är april (snart).. Haha.
Idag var det jobb mellan 10 och 19. Gick väldigt bra, men som vanligt hann jag inte med allt jag behövde och ville, men är ju en dag imorgon också! :) Skulle ha träffat N ikväll men hon hade en massa med en modevisning de ordnar i skolan, plus att jag slutade senare än vad jag trott så har varit rätt skönt att bara ta det lugnt. Har kikat lite på Zombieland också, seriöst den filmen blir aldrig tråkig! Imorgon jobbar jag 12-20 och sen skulle jag och N försöka träffas då istället. Myspys med helg! 

Här är lite bilder på cheesecaken jag berättade om att jag skulle baka igår! Resultatet blev riktigt bra, lite mer mousse-aktigt än den annars mer kompakta konsistensen, och supergod fräsch smak. Ny favoritefterrätt! 

Mitt i allt bakande och fixande så lyckades jag på något sätt börja titta på videos från Thailand när vi vad där nu i januari. Helt underbart haha! Vissa lite mer genomtänkta än andra, men dessa videoklipp tillsammans med alla bilder kommer jag kunna leva på länge! Börjar med några, och som lite underhållning kommer jag säkert ladda upp något klipp lite då och då. Det sista i det här inlägget är inte är i och för sig inspelat ett tag efter de andra, men var tvungen att ta med det nu ändå. Haha älskar hur trötta och sjuka vi är, men ändå lyckas hålla humöret uppe. Eller ja, något sånär.