Himlans varmt ute! Har legat och solat nu sen elva, kände att min mage blev lite väl het så satte på mig ett linne, vill ju inte se ut som en kräfta. Nu ska jag iväg till S där hon och C är, så ska vi bada i hennes pol och sola lite. Sen blir det nog att åka iväg ikväll istället och grilla som blev våran plan B. Blir nog väldigt mysigt!

Jag ska även packa allt ikväll inför imorgon, då drar jag iväg på festival!Har precis ätit frukost. Tanken var att vi tjejer skulle dra iväg till ett kalkbrott hela dagen för att sola, bada och grilla, men självklart så har vi inte tillgång till någon bil, vilket suger. Men men, får bli att ligga och sola ett tag här hemma och läsa lite. Sedan blir det förhoppningsvis grillning ikväll istället någonstans, helst på någon mysig klippa eller strand. Men vi får se!

Igår kom först S förbi här, vi pratade lite och hoppade studsmatta (wiie!) och sen gick jag och mötte N när S skulle till jobbet. Vi var en stund och fikade och pratade. resten av dagen åkte jag iväg med G till hans systers lägenhet. Visste inte alls hur det skulle bli med slutade med att det blev en superbra dag. Så nu får vi se vad som händer, men allt känns väldigt bra!

Men nej, nu ska jag ut och sola!
Kommer som sagt bli väldigt mycket jobb för mig den här sommaren men idag har jag jobbat min sista dag innan min lediga vecka! Så nu jobbar jag inte förren nästa måndag, så otroligt skönt! Men den här helgen har ändå varit bra på jobbet. Igår var det två kunder uppifrån Piteå, där min mormor och morfar bor. Jag hjälpte dem att checha ut i shopexpress-kassan. Blev superglad av att höra dialekten och berättade att jag hade släkt där. Pitebor, alltid lika trevliga! Längtar dit upp som satan nu! Två veckor uppe hos mormor och morfar i underbara norrbotten innan skolan börjar, kommer bli en underbar semester <3.

Idag var det en gubbe som började snacka tyska med mig, haha tur att jag kunde lite själv! Men ska ändå bli skönt att slippa åka dit på en hel vecka. Imorgon blir det lugnt, äntligen få njuta lite av solen om den är framme, tisdag packa och på onsdag bär det av till Peace and Love! Kommer bli grymt! Måste bara börja tänka igenom vad jag ska packa med mig... Packlista kommer antagligen på bloggen.

Mitt nya halsvband passar ju perfekt.


Förra året på Pite havsbad.


Men nu ska jag sova, upp imorgon och gå promenad med S. Godnatt!