Så, hemma sedan några timmar från Idre Fjäll. En riktigt mysig och rolig vecka med min O! Mycket skratt, sjungande i liftarna, mys i stugan, ramlande på snowboarden och blåmärken. Bastu varje dag, skidor och träningsvärk. Lovely lovely lovely!

En riktigt härligt sportlovsvecka i fjällen helt enkelt. Men det är ju alltid skönt att komma hem. Att träffa min sötnos blir inte förren imorgon, ikväll blir det lugnt. Packa upp och umgås med pappa. Flyttar till mamma imorgon, och känner att jag knappt varit hemma så mycket senaste tiden.

Tillsammans i knappliften, vilka små busfrön va!

Men nej, nu blir det att kolla klart film, sen blir det en tidig kväll för mig. Behöver lite vila för att orka med nästa vecka, vilken är = skola. Men har en ugång på fredagen att se fram emot, och att ha något roligt framför sig underlättar ju det mesta! Till och med engelska grammatikprov och matte C lektioner.

Fjöl av, buttyboy.

Yaay, nu bär det av till Idre! Ligger fortfarande i sängen med min sötnos sovandes så sött bredvid mig. Det blev tydligen lite försenat men snart är vi iväg! Köpte det här pannbandet igår, hjärtat är faktiskt rött, inte orange. Hittade verkligen ingen mössa, väldigt frustrerande. Men ska låna mammas röda skidjacka, så tänkte att jag lika gärna kunde matcha lite gulligt.

Gårdagen bestod av skola. SÅ mycket tid som slösades bort, men orkar inte gå in på detaljer. Säger bara: Fy för SJ. Sedan var jag hemma och packade, köpte mössa och vantar och åt världens godaste mat, made by pappa.

Träffade lite människor hemma hos N. Kollade på Sommaren med Göran. Tredje gången nu men den är kul! Sedan drog jag och S hem till henne för lite godis och prat. Ut igen i snöovädret och kanade på fötterna. GALET KUL, kändes som att man var tre igen, skrattade så jag fick ont i magen. Jeez. Träffade med älskling, hem och sova. End of story.

Kul sista kväll innan skidresan. Kommer bli underbart! <3
Stannade hemma från skolan. Två lektioner, den ena skulle vi kolla på en film som jag har hemma nu och lika gärna kan se här i sängen, den andra med en lärare som jag inte fattar vad han babblar om. Och nu pratar jag om att inte hänga med överhuvudtaget.

Istället har jag varit duktig hemma. Jag har bland annat tvättat + renbäddat och dammsugit. I planerna finns även att skriva en mindmap till tyskasagan som vi ska skriva imorgon, och att läsa igenom alla papper från Coop Forum.

Lagade även lunch för ett tag sedan. Alltså usch, efter att ha sett den där filmen... Man tänker ju ganska mycket på vad man har stoppat i sig egentligen, men känns samtidigt extremt att bli vegetarian, hur gott är inte kött ändå liksom?! Men idag åt jag faktiskt quornfile. Det fungerade ungefär som kyckling, och defenitivt något jag skulle kunna fortsätta äta. Man får väl prova sig fram. Kött är iaf det sista jag är sugen på just nu..Men nej, nu är det dags för att.. ja, jag får se vad jag har lust med först!