Den här dagen har varit helt okej. Svenskalektionen varade i en kvart, vilket kändes lite halvonödigt, sen gick det faktiskt väldigt bra på samhällen även fast jag inte hunnit förberede mig så mycket, men känner att jag kan börja prata mer och mer. Engelskan var inget speciellt, men de lektionerna är alltid sköna. Efter skolan var jag med några kompisar. Vi kollade bl a på Kommissarie Späck, den var riktigt rolig vissa stunder! 

Vid halv fyra tog jag bussen in till jobbet där jag var till åtta. Satt lite i kassan, stod en del i förbutiken och plockade lite varor på skönhet och hälsa, en av de roligaste avdelningarna enligt mig. Sen kom pappa och hämtade mig snäll som han är! Nu har jag ätit goda köttfärsbiffar med potatis och brunsås, mums! Mejlat och pratat med folk om festen på lördag, men det är fortfarande mycket att göra! Men blir nog bra, känns viktigast att jag i alla fall har gjort något för föreningen. 
Det slog mig efter i lördags hur länge jag och G har varit tillsammans egentligen. Nu efter att ha funderat och räknat lite så inser jag att man kan säga att vi har varit tillsammans i ett år och 4 månader i början av december. Det beror på om man räknar med vårat uppehåll, som varade i några dagar ifrån varandra innan vi började träffas igen. 16 månader tillsammans. Man hinner lära känna en person ganska bra under den tiden! I helgen kändes det extra mycket hur bra vi trivs tillsammans och hur kul vi kan ha. Vi känner oss liksom trygga med varandra. Jag hade verkligen kul i lördags när han och jag var ute. Det var även Gs kompis och hans tjej, och eftersom vi var i Södertälje så träffar man alltid en massa bekanta, men det var ändå mest vi. Underbara pojkvän! <3 Jag vet att det kanske blev lite djupt nu, men det slog mig verkligen att det tar tid att komma dit vi är, och det är verkligen värt att kämpa för. Det är svårt att komma någon så nära.En bild tagen när G fyllde 18, då hade vi varit tillsammans i drygt en månad.Dag tillsammans i Romme i februari i år.Hemma hos T innan i slutet av april. Gulliga minnen.
Studiedag, så skönt att få vara hemma och slippa ge sig ut i kylan! Nog för att det är dags igen imorgon, och då är det även seminarie i samh c, så jag sitter och läser på för fullt nu. Intressant att jag aldrig läser under våra läslektioner när jag ändå har lektionstid? Aja. Det blir även jobb imorgon mellan fyra och åtta. Känns ju sådär när jag slutar tolv men men, jag ska nog hitta på något att fylla tiden med, måste bl a skriva ut en massa klasslistor inför festen. 

Har ändå varit ganska duktig idag och faktiskt pluggat. Läste ut min engelskabok och har börjat skriva lite på bokrecensionen, räknat och läst matte i drygt två timmar (skönt att faktiskt fatta något också!) och nu är det samhälle som gäller. Vet inte om jag hinner klart alla frågor till imorgon, men så länge jag kan svara på en del så känns det ganska lugnt!Min engelskabok! Åh, nu är jag hungrig också. När pappa kommer hem ska vi äta Fajitas, alltså tacco med kyckling, så gott! Sen blir det nog ganska tidigt, måste orka med skolan imorgon.