Tjohej! Sitter här vid datorn och väntar på att middagen ska bli klar, lax idag, mums! Jag och S ska iväg sen och träna Bodypump på det nya gymmet. Har aldrig testat det förut så det ska bli superkul! Är verkligen taggad på att komma igång med träningen nu, tur att jag har en bra träningskompis i S, känns som att hon är bra på att dra med en.

Har sen jag kom hem från skolan suttit och renskrivit en intervju med mormor från när jag var där i slutet av sommarlovet. Den var på 25 minuter, inspelat på min mobil, och det tog ca trettiofem att skriva ner allt på datorn med pauser. Har fem till att renskriva, ungefär lika långa så det arbetet kommer nog att ta ett tag, men det här får räcka för idag.Är riktigt trött i huvudet, så ska bli extra skönt att träna. Har ju matte c nu i några månader till, och har håltimme från elva fram till halv tre när den börjar. Lite segt, men hann göra väldigt mycket nytta då. Pluggade matte med C och S, renskrev anteckningarna från Studentföreningsmötet som vi hade i fredags och mejlade ut det till alla och skickade ut ett mail om Insparken som vi ska ha den elfte september. Som jag skrev i förra inlägget så är det ganska mycket som händer och ska planeras nu, men det är mest roligt! 
Hej alla! Oj vilka klagomål jag har fått för min dåliga uppdatering, och med all rätt! Det har varit smått hysteriskt runt omkring sen jag började skolan för två veckor sedan nu. Tiden har bara flugit iväg, med elevkårsmöten, insparksplanering, nollning, kräftskivor och arbete. Både roligt men saknar även att ta det lite lugnt.

Kan skriva lite mer om vad jag sysslat med dessa två veckor sen när jag kommer hem. Just nu sitter jag nämligen i skolan och ska strax sticka iväg till tåget. Men innan vill jag bara säga krya på dig till O, som är i Göteborg och ligger sjuk. Har varit så dålig att jag inte ens hunnit ringa henne något, men läste på hennes blogg att hon var supersjuk, stackarn! Jag tänker på dig och hoppas att du kryar på dig snart så du inte missar allt roligt på nya skolan!

Första dagen i skolan idag. Jippie yay. Vi fick vara faddrar till en etta som vi skulle ta hand om, kändes ändå som ett ganska bra sätt att lära känna ettorna lite bättre på.

Min helg har sett ut som följande, fredagen hos O var supertrevlig, god middag och sen tittade vi på Precious, sorglig film!

På lördagen var jag medbjuden till Gs morbrors 50-års fest. Blev en rolig kväll, med galna uppträdanden, supergott med grillat och kul som vanligt att träffa hans släkt.

Söndagen spenderades mest i sängen med film.

Och idag skolan som sagt. Kul att träffa vännerna igen åtminstone!