Alltså åh ett sådant klantarsel jag är! Hade mina ljusa tunna jeans på mig (blivit något av ett favoritpar eftersom de känns som tights i princip), men ikväll hände något fruktansvärt.. Ska började med att berätta historian bakom detta, otroligt viktigt.. 

Det började med att jag köpte dem i somras, men tyvärr hade jag ett elakt myggbett som jag envisades med att klia på konstant, så jag lyckades få en förslitning på dem. Detta gjorde dock inte så mycket eftersom det mer blev slitet och vitt, och snarare gav jeansen mer karaktär och en personlig touch. Nu när jag var på väg upp till Sälen så ställde tristessen till med att jag pillade sönder förslitningen vilket resulterade i ett hål, fortfarande inte superfarligt..

Men så idag när jag slutade på jobbet och ska byta om.. Tror ni inte att min tå lyckas fastna i det där hålet och river upp halva byxan?! (som sagt, otroligt tunt material) Så det sa bara risch.. Supersnyggt, bara att slänga dem i soporna nu då.. Sorgligt, men så kan det gå när man har bråttom!
Jaja, så kan det gå! De hade bara varit så himla grymma nu till sommaren, uppvikta till ett par vita tygskor.. Nej, får inte tänka så, dem är gone baby gone! Nu ska jag dricka upp mitt te och läsa igenom mina anteckningar till provet imorgon. Sen upp vid 06.15. Lovely.
Allt gick bra på jobbet idag, tiden flög förbi. Sen skjutsade jag C till åker och så hem. Tränade bodypump idag, och när jag sprang på löpbandet så kom ingen mindre än S in, yay! Så vi hade lite träningssällskap idag, något som alltid är uppskattat! Var dock väldigt jobbigt, men ändå skönt nu eftersom jag känner att jag verkligen tagit ut mig. När jag skulle äta middag sen så orkade jag knappt lyfta gaffeln för att jag var så trött i axlarna, det är bra jobbat! 

Nu har jag bara duschat och tagit det lugnt. Imorgon ska jag ta sju-tåget till skolan eftersom första lektionen börjar 08:05, så blir att gå och lägga sig nu vid tio. Gör inte så mycket att det blir tidigt ikväll, längtar snarare efter att få krypa ner under täcket faktiskt. 

Men först blir det att läsa lite "rolig" europakunskap. Enda positiva med att komma tillbaka till skolan blir att träffa mina fina vänner! :)
Godmorgon alla! Har precis varit ute och gått en promenad en timme med mamma. Inte så råligt väder med härlig start på dagen ändå! Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen frukost och iväg till jobbet. Slutar redan vid fyra, sen eventuellt träning och plugg/träffa S och C. Vi får se vad kvällen bjuder på!