Otroligt dålig uppdatering, ber om ursäkt för det. Jobbade som sagt ett till nio i torsdags, och efter det åkte jag hem till C för att sova över där. Det blev godis, vanligt och natur, chips med guacamole, cola och Cruel Intentions (en djävulsk romans). Riktigt bra film, rekommenderar! Efter allt svull så sov vi, C gick upp vid 06 för att åka till jobbet, och jag vid nio för att åka hem, hämta upp pappa och åka till strängnäs för att handla.Skulle egentligen börjar vid fem den dagen, men min chef (som är omöjlig att säga nej till) frågade om jag kunde börja elva istället. Jomen självklart, jippie. Slutade egentligen nio men en tjej var snäll och stannade kvar en timme extra, så pappa hämtade upp mig så köpte vi pizza på vägen. Tittade på en film som hette North Country, också den väldigt bra! G kom hem till mig och så sov vi tillsammans efter filmen.Upp idag och jobba mellan nio och sex. Nu har jag dammsugit och ska hoppa in i duschen för att sen äta fläskfilé, pompoms och bearnise, yummy! Ska umgås med G ikväll, blir antagligen även med hans vänner, men ser fram emot att kunna göra något kul utan att behöva tänka på jobbet. Jobbar tolv till sju imorgon, ett ganska kort pass. Mitt egentliga pass var tre till nio, men sen fick jag extratid från elva till nio, men så lyckades jag byta med en på jobbet så jag slapp jobba så länge. Krångligt, jag vet.

Imorgon ska jag även packa, för tidigt på måndag morgon så bär det av till mormor och morfar och en efterlängtad semester, wihoo! Men nu, duschen som sagt.

Imorse när jag vaknade trodde jag nästan att jag drömt om blixtovädret under natten, men nu har jag fått det bekräftat av flera pålitliga källor att det faktiskt var så. Puh,  jag är inte galen trots allt. Tror jag hann räkna till åtta-tio blixtar innan jag somnade, läskigt! Sen drömde jag bara en massa oroliga stressdrömmar under natten, alltid så när jag ligger och tänker på allt jag måste och borde göra precis innan jag ska sova, då blir det bara ett enda virrvarr av alla tankar i drömmarna, jobbigt.

Upp vid halv nio nu i morse i alla fall och var ute och joggade. Jobbigt men gick ändå lite bättre idag. Sen lite styrka och stretch innan frukost. Nu ska jag jobba på mitt PA lite, innan det är dags att göra mig i ordning och försöka fixa ihop någon matlåda och sen åka iväg till jobbet runt halv ett. Ha en mysig ligga-hemma-och-mysa-eftersom-det-är-så-dåligt-väder dag!
Juste, jag kom ju hem med lite saker också! Fick äntligen en yogamatta av mamma, hittade en lila på Stadium. Så då var ju egentligen mitt handlande för dagen slut, men så var vi inne på Mango och där var det en hel del rea. Jag kom ut med två par jeans i alla fall, supernöjd med tanke på att mitt enda par har en fet reva i baken. FYNDFYNDFYND.Nu har jag legat halvt sövd på sängen och tittat på The City, sedan fikat lite kardemummaskorpor och te och tittat på Two and a Half Men med pappa. Nu ska jag sova, för om det är okej väder tänkte jag gå upp ganska tidigt och träna, tid och hur får jag se imorgon vad jag känner för. Sedan åker jag till jobbet vid tolv och slutar nio. Blir att åka hem till C i Åkers sen antagligen, woopie!

Natti!