Har haft en ganska dryg uppgift i samhällskunskapen nu i två veckor, och blev äntligen klar! Så skönt, eftersom den ska var inlämnad imorgon och jag absolut inte har tid för något skolarbete efter skolan. Känner mig grymt duktig, även om det kanske inte är det bästa arbete jag gjort och lämnat in. Men blir fler chanser att bevisa, ville bara få bort den här från planeringen just nu.Har äntligen börjat läsa När jag hör din röst som jag suktat efter i en hel vecka nu, men aldrig haft tid för. Men nu jäklar har jag börjat och kommer antagligen spendera all min tillgängliga tid med den, till sista sida!

Men nu är det mat, sedan stooorhandla till imorgon!
Jag har nog aldrig fått så mycket fina presenter som det här året. Jag tänker inte på kostnaden (även om den också verkar ha överstigit tidigare summor) utan på tiden de har lagt ner på mig, tanken bakom och kärleken i alla gester. Jag kan inte alls säga vilken present jag uppskattade mest från mina föräldrar, allting överväldigade mig. Ikväll fick jag en fotobok från när jag var bebis till bilder från bara någon vecka sedan. Jag började gråta. Glädjetårar såklart! Men så himla rörd blev jag. Galet vad ens föräldrar kan få en att känna sig värdefull, unik och älskad. Jag älskar er <3Några av alla fina saker jag fick. Mycket blommor och kort blev det också vilket jag ju älskar! Från alla kära släktingar blev det ett välkommet tillskott till kassan, och det ska jag lägga på roliga saker som upplevelser. Uppkommande är ju fjällen med O och Berlin!

Men nu ska jag sova efter en supermysig kväll hos G´s syster. Hon bjöd upp hela familjen till sin lägenhet på söder för middag, plus mig då. God mat, mousserande vin, semla till efterrätt (min tredje so far) och att umgås med hans familj gjorde det till en lyckad kväll! Men slutkörd så längtar efter sängen <3
Igår satt jag och mamma och planerade för maten och upplägget av den kommande fredagens lilla event, nämligen min tjejmiddag, eller snarare "slumberparty" fast utan sömnen! Jag tror att det kommer bli jättebra med maten, har valt att köra ett litet annorlunda koncept än traditionella tjejmiddagar, så får väl se hur det blir. Men så länge jag får vara tillsamman med mina vänner och ha en kul kväll kan det ju inte gå fel, heller hur?

Imorgon åker vi och handlar all mat som jag och tio små hungriga (förhoppningsvis) tjejer ska sätta i oss. Mums!Inspiration hämtades ur den här fina boken som jag fick låna av O. Ser fram emot!