Ååh! Jag vill till fjällen NU NU NU!! Skidresan med O är ju redan bokad och klar till vecka 8. Sjukt kul det ska bli, men ganska långt kvar. Sedan har även pojken pratat lite med sina kompisar om att dra ihop ett gäng blandat killar och tjejer och hyra en stuga ngn gång strax efter nyår. Förstå hur kul det skulle vara!

Jag har verklige blivit helt besatt av det här med skidkläder och har kollat runt nu på internet. Finns ju verkligen hur mycket snyggt som helst! En massa jackor i olika färger och stilar, vill ha!

Jackan i cerise tyckte jag verkligen om. Perfekt tsm med dessa kanske;


Byxorna som jag hittade på Intersport. Bekväma, snygga och prisvärde. Allt från McKinley.

 

Det blev en jättebra kväll igår. Hennes kompisar var hur snälla och roliga som helst, känns som ett bra gäng det där. Nog för att jag förväntat mig runt fyra fem personer när jag kom ner till jacuzzin, men istället såg en helt överfull med tjejer. Men, även jag fick plats och alla var verkligen trevliga. Kul!

Vaknade upp vid tio idag av att en halvfull pojkvän ringer. Mindre kul. Nej men det var väl gulligt på sitt lilla vis, jag hade nämligen försökt ringa honom igår när jag var påväg hem själv från N och det var sånt där riktigt kusligt höstväder med dimma på gatorna. Usch. Men då passade det minsann inte att svara. 

Han kommer inte hem förren imorgon den dumma saken. Men ikväll blir det kanske av att åka till spökslott för min del, men vi får se hur det blir. Spooky!

Lillebror ligger här bredvid i sängen och gosar med missen, jag ska nog spela lite tv-spel hade jag tänkt. Lite konstigt, men har varit så sugen på det länge nu. Freak. Så ska se vad han har för utbud nu.

Hemma hos mamma nu. Bestämde mig ganska sent för att flytta hit idag, den egentliga flyttdagen var igår men då orkade jag verkligen inte.

Den här dagen har bjudit på en del städning och fortsatt tvättning. Ooh vad roligt mitt liv låter. Nej men har även tittat på film, The Proposal, och myst i sängen mesta delen av dagen. Underbart. Tillslut lyckades jag dock samla lite kraft och var ute och tränade i ungefär en timme genom att gå och springa. Kändes riktigt bra idag.

Ikväll känner jag lite för att bara ligga hemma, tv400 visar skräckfilm hela natten så det skulle ju vara lite kul plus en bra uppstart inför Halloween. Sleepy Hollow med Johnny Depp har jag sett förut, riktigt läskig och äcklig skräckis. Den börjar vid elva, och innan, vid nio, börjar Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Den har jag däremot inte sett, men skulle vilja.Men det blir nog ingen hemmakväll, eftersom jag ska till N och bada jacuzzi med några av hennes kompisar. Alltid kul att träffa nya människor, och hur skulle det se ut att komma tillbaka efter lovet och bara legat på soffan. Naaej, låter inte riktigt som min grej. Dags att rycka upp sig.

Plus att jag inte kan ligga hemma och ha tråkigt medan pojkvännen är i stugan och röjjer. Så får det ju bara inte vara :)