Jezuz! Tänk att det snart är 2010. Inte för att jag tror jag kommer känna ngt "WOW, ett nytt år!" imorgon när jag vaknar, bakis och eländig. Nej usch, så vill jag inte må första dagen på det nya året. Men samtidigt är det ändå ett helt år jag har att se fram emot, mycket nytt och spännande ske. Tänk bara, om ett år vid den här tidpunkten så har jag gått halva trean, bara ett halvår kvar till studenten!

På tal om det, O, min bästa vän, tar ju studenten i sommar, tar sitt pick och pack och drar ner til Göterborg. Bara det är ju helt sjukt! Det innefattar ganska bra hur mycket förändringar som kommer ske det kommande året.

Det här året har jag så otroligt mycket att vara tacksam för så jag vet inte vart jag ska börja! Familjen finns ju alltid där som ett otroligt stöd och jag älskar dem allihop, även om jag och min lillebror bråkat övanligt mycket.

En av de största förändringarna i mitt liv är nog ändå att jag träffade G på midsommarafton. Att ha honomi mitt liv har gjort det så mycket bättre och att äntligen få känna den där känslan i kroppen, förälskelse, är ju bara så härligt! Puss pårej!

Som sagt, mycket kommer att hända och förändras, men först ut - nyårsmiddag med alla snygga bruttor at my place! Kommer bli succé haha!Dukade bordet, kommer bli mysigt med tända ljus och god mat!Hehe, lite goda drinkar ingår ju också i nyårsplanerna.. Sry ma´.

Men nu  kom F så ska börja fixa iorning lite och vara social.

Idag är det nyårsafton! Ska bli riktigt kul det här. N var här och hjälpte till med dukningen och förberedelserna för middagen, sedan drog hon hem och skulle fixa sig och sin syster. Jag har fixat klart lite och ätit lunch. Väntar just på F som kommer med högtalarna och såklart sitt ljuvliga sällskap, och även C som i och för sig skulle varit här för ett bra tag sedan, men hon drar väl sig lite för att gå antar jag. Det skulle jag gjort.Morgonen börjades med att vakna upp bredvid min gos. Tuffsig och sjuklig som han var så kände han sig inte speciellt pigg, medan jag var väldigt överaktiv. Inte så uppskattat kanske.Atjoo prosit! Tihi, förlåt för den här bilden älskling, men du är ju bara för söt!Såklart fick lilla missen också vara med och morgonmysa!
vill bara säga att jag älskar dig!
/din pojk