Den här natten var verkligen hemskt. Somnade runt halv ett, vid halv två väcks jag av en vibrerande mobil på nattugsbordet. "Hallå..?" svarar en trött och förvirrad röst. G i andra änden undrar om jag skulle kunna öppna porten. Oj, juste, han skulle ju komma.. Halvt borta går jag ut i trapphuset i bara underkläderna och öppnar. Där står gos lite halvt på lyset och ler glatt mot mig. Sötnos! Låg och gosade en stund innan han somnade som en sten. Själv ville inte sömnen komma förren vid fyra.. Skitkul. Vid sex vaknar jag av liv och rörelse i lägenheten. Upp och duscha, sedan kryper jag ner igen hos G och väcker honom med en omfamning. Älskar morgonmys! Vi äter frukost, stackarn är helt bakis men han lyckas ändå vara social och trevlig mot mammas pojkvän, första intrycket är ganska viktigt. Vi skjutsar honom till en kompis innan vi påbörjar de många milen till norrland. Jag kommer sakna honom.

Så, vid fyra tiden anlände vi hit till kusinerna i Umeå. Eller Ume som man egentligen säger. Efter många timmars bilfärd fullt med illamående, för mkt till lunch och sömn så var det skönt att stiga ur bilen.

Nu har vi ätit en god och mysig middag här ute på altanen. Maten övergick till efterrätt och nu sitter vi här med tända ljus och godisskålen framme. Har nyss berättat om G och visat bilder för moster och kusinen. Och han blev godkänd. Puh! Haha..

Imorgon bär det av ännu högre upp i norrland, mot Öjebyn där mormor och morfar har sitt mysiga vita hus. Men detta får inte bli något långt inlägg, godisskålen och släkten väntar! Hoppas som sagt att det finns internet tillgängligt där uppe, har ju med mig datorn och allt.
Ooh vad härligt! Imorgon blir det att stiga upp halv sju. Great. Okej, det var inte riktigt det jag hade i åtanke när jag skrev "ooh vad härligt". Nej, det är nämligen så att imorgon drar jag iväg till norrland! Ska bli så sjukt nice.

Först imorgon bär det av till första hållplatsen; Umeå. Där bor mina min moster och kusinerna. En natts övernattning plus en hårklippning ( moster är frisyr och bäst enligt mig ). Sedan vidare upp till Piteå där mormor och morfar bor. Där ska vi vara fram till söndagen veckan efter. Underbart!

Vi stannade hos pappa till halv elva ungefär. Blev en riktigt trevlig kväll med många skratt och galenheter. Herregud, våran humor alltså... Pappa hade lagat otroligt god mat med en undebar sallad som pricken över I:et. Mums. Till efterrätt hade han köpt världens godaste glass, ICA selection Cookie and Caramel heter den typ. GOD!

Har packat fram tills nu, riktigt duktig faktiskt. Det gick ganska fort eftersom jag inte behöver så mkt. Mormor har ju tvättmaskin så går alltid att tvätta där. Slipper ta med hela garderoben med andra ord. Fast brukar ändå råka packa lite mkt..


Mkt som ska med..


I norrland hinner man alltid med trevlig sommarläsning. I år blir det även två korta tyska böcker.

Innan jag sover måste jag bara bläddra lite i nya H&M kataloget. Perfekt för inspiration!

Men nu ska jag snart sova. G kommer hit inatt, är ju sista vi hinner ses innan jag far ( som de säger i norrland ). Kmr säkert hinna somna men det är värt att bli väckt och få somna om i hans armar. Saknar min gos.

Som sagt, upp halv sju.. Kmr inte skriva innan som säkert förstås, men ska försöka uppdatera upp i norrland. Tyvärr har M&M inget internet men borde ju finnas platser där man får koppla upp sig. Biblioteket kanske?

Så, nästa uppdatering från norrland då. Här kommer jag!
Fan vad jag är grym! Duktig och en riktig kämpe är jag också. Anledningen till att jag känner att jag har rätt att skriva så här om mig själv är att jag nyss var ute och sprang med min käre mor. 3,5 km blev det, i världens backigaste terräng, okej inte riktigt men många uppförsbackar blir det. Området heter Oxvreten och är ett motionsspår samt orienteringsområde. Man kan välja lite olika längder som man vill springa. Mamma vek av och sprang ytterliggare en kilometer, tyvärr så kände jag då för tillfället att jag inte skulle palla.

När jag sedan började närma mig mål så spurtade jag sista hundra meterna, jag kunde bara inte stanna så fortsatte en liten bit till efter det att jag egentligen skulle stannat. Självklart var andningen häftig när jag väl stannade, men pulsen lugnade sig relativt snabbt vilket visar på en ganska bra grundkondition i alla fall. Härligt, med tanke på att Telge Stadslopp på 5 km endast är några veckor bort.

Ikväll ska pappa bjuda alla på middag hemma hos honom. Antagligen för att vi åker till norrland imorgon, lät i alla fall som så på mamma. Det ska bli riktigt trevligt. Även om de är skilda så är det härligt att ändå få vara med "hela familjen" på en och samma gång. Det är just det som är så skönt med mina föräldrar, att de är skilda  men samtidigt kan umgås ibland för våran skull. Mina bröder bor ju inte heller tillsammans så det är ju bra för dem också att träffas lite mer.

Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Vi ska gå dit vid sju.

Talk to u later <3