Gick upp runt åtta idag och hade lite tid att sitta vid datorn innan det var dags att åka iväg och börja jobbet vid elva. Hade en superhemsk utdragen mardröm att jag högg ihjäl två män som skulle skada mig och en kompis.. fy det var verkligen sjukt läskigt, och mådde inte så bra när jag vaknade. Men å andra sidan så kände jag mig febrig de första timmarna på jobbet så kan ju ha bidragit till den galna drömmen. Har ju kännt mig påväg att bli sjuk fram och tillbaka den senaste veckan, men än har det inte brutit ut så hoppas det håller sig borta, har inte råd att bli sjuk haha. Har ju funderat på det här med att åka iväg som volontär de senaste månderna och fick för ett par dagar sedan reda på att jag blev antagen till Nya Zeeland, men man kan minst sagt säga att jag har börjat få "second thaughts".. Absolut inte angående om jag ska åka eller inte, utan snarare om det verkligen är rätt alternativ att åka som volontär. Att jobba gratis för en god sak har jag absolut ingenting emot, men när jag ska betala 38000 för att åka iväg, och då ingår inte ens flyget, så känns det verkligen alldeles knas. Men i mitten av januari 2013 så slutar jag på Coop och iväg ska jag, men nu lutar det mer åt att sticka iväg och bara resa runt ett halvår. Vill ju verkligen se massor av Nya Zeeland och två jobbarkompisar ska också ner dit under den tiden, så har ju lite resesällskap i början. Sen skulle jag vilja vidare till Australien, och några andra drömdestinationer är Vietnam och Malaysia.. Wii vad jag längtar mig bort! Aja, nu ska jag dricka lite te och kika runt på resesidor innan det blir sängen, upp vid 6 imorgon för lite jobb, bäst att verkligen satsa på att spara ihop en rejäl reskassa nu! 

 
Godkväll! Har precis ätit en grymt god soppa som mamma gjorde, passar perfekt med varm soppa ruskiga och mörka höstkvällar som denna tycker jag! Idag har jag varit ledig och bland annat tagit en promenad ute i lervällingen, blivit suktad av det stora härliga utbudet på lyckasmedmat.se och funderat lite mer inför halloween. Har egentligen inte hunnit med så mycket mer idag eftersom att jag vaknade vid halv tolv efter att ha sovit i tolv timmar.. Inte så att jag låg kvar i sängen för att det var skönt utan jag sov verkligen tungt tolv timmar i sträck, men en hemsk huvudvärk som följd som har suttit i hela dagen nu.. 

Igår jobbade jag till 18 och hade en lugn kväll sen, var egentligen sugen på att se någon film men var så otroligt trött så orkade aldrig sätta igång någon. Satt i flera timmar med förhandsordern på nästa års grill-leveranser så var väl rätt trött i huvudet. I förrgår bakade jag bananmuffins med chokladgrädde till topping, och sen kom C och AS hit och så fikade vi lite och pratade om Halloween, har en riktigt rolig idé inför denna underbara högtid! Juste, har även skapat en till blogg som ni hittar här, där kommer jag lägga upp saker som har med bakning att göra, det är ett stort intresse som jag har så kände att det skulle få ta lite större plats!  

 
Detta är bara några av "läpptatueringarna" från Buttericks, rätt coola va? En liten tanke inför halloween..