Halloj! Uppe med tuppen imorse (typ), men gick helt okej faktiskt. Kanske för att klockan "egentligen" var sju. Jobbet har gått väldigt bra, timmarna har flygit förbi! Nu har jag spenderat lite tid framför datorn och bland annat tittat på senaste avsnittet av gossip girl. Jag kan inte rå för det men jag kan seriöst inte sluta följa den serien, det har verkligen blivit en del av mina "ungdomsår" haha. Nu ska jag ta det lugnt ett tag.. kanske baka lite muffins.. eller titta på en film..? Får se, men senare blir det body step på gymmet - välbehövligt! 

Har ägnat kvällen åt att vara en snabbis i stallet och sedan legat i sängen och tittat på Crazy stupid love som jag har velat se hur länge som helst. Och jag blev inte besviken! Supergullig och bra film, absolut sevärd! Gillade att de driver lite med klichéer också. Bra skådespelare.. och behöver jag ens kommentera bilden i mitten? Tillåt mig dregla! Hehe, lite funny face bara. Men nu ska jag ta ett bad och en hårinpackning för att förhoppningsvis kunna reda ut mitt übertuperade hår från igår. Sen blir det läggdags och upp vid 06 imorgon för att åka till jobbet. Natti!
En liten kort summering av kvällen igår då. Vi tjejer träffades hemme hos N och började laga middag. Var dödshungrig men det tog ett tag innan allt var klart i ugnen så vi började fixa oss så länge. Sedan åt vi världens godaste mat, stekt marinerad kyckling och potatis och grönsaker i ugnen med kantarellstuvning och bearnisesås. Och sallad med avokado i såklart. Yum! Lite favorit i repris i och för sig men det gör inte mig något! Sen fixade vi klart oss och förade fram till strax innan tio då vi tog bussen in till Södertälje. Det var några utklädda på den trots allt! Gratis inträde, yes. Annars hade det kännts ovärt att gå ut där, men gratis är ju helt okej haha. Dansade och hade kul så vi missade bussen, slutade med en stor taxi hem eftersom vi fick lite mer sällskap. Den planerade filmnatten blev det inte så mycket av, efter att pratat ett bra tag så somnade vi rätt fort till Jurassic Park. Så mycket för alla skräckfilmer! 

Idag har jag varit hemma hos N hela långa dagen och bara slappat. Kan knappt komma ihåg sist när jag kunde göra det en hel dag, heeeelt underbart! Väldigt mys med en lång frukost, prat i flera timmar och sen rester från gårdagen. Lika yum idag! Tack för kvällen tjejer, och extra tack till N som hjälpte oss att göra oss så fina! Tyvärr har jag ingen bild på A-S, men hon var en söt liten kissemisse! Har bara bilder från bussresan så enjoy det lilla som bjuds haha.