Hallå där! Har inte sovit hemma på några dagar så har heller inte hunnit sitta vid datorn så mycket, men så blir det ju ibland! Igår var jag ju ledig som vanligt då passade jag på att åka motorcykel med papi, blev lite längre tid än vad vi tänkt så efter att ha åkt runt en del i Stälje och runt omkring där, letat efter väl gömda mc-butiker och ätit en hamburgare i solen så var klockan redan närmare 18 när vi kom hem. Åkte iväg till stallet på en gång och red lite dressyr. Blubben var lite knäpp denna gång tyvärr så höll på att flyga av där en gång men gick bra, hann bli rätt förbannad där ett tag bara och det är aldrig kul! Men lyckades få som jag ville innan det var dags att sluta så får väl vara nöjd ändå.. men den där hästen har ju seriös fobi för kråkor.. Tur att han är söt iaf! Idag skulle jag bara jobbat mellan tio och fyra men jobbade två timmar extra istället för Å så det kändes bra. Nu under kvällen köpte jag mamma och lillebror pizza och så tittade vi på The Vow (andra gånge för min del). Mamma tyckte också att den var jättefin så det var roligt! Nu ska jag nog gå och lägga mig om en stund.. superseg! Ingen superduperskojig uppdatering direkt.. men nu vet ni lite vad jag har haft för mig iaf! 


Åh, han är så fin!
Idag firade vi en något försenad mors dag för våran underbara mamma! I söndags hann vi inte riktigt, bland annat var jag iväg och jobbade hela kvällen. Så vi passade på idag istället, och då åkte vi till Vidbynäs Golfrestaurang och åt. Såå grymt god mat! Har varit där en gång förut med S och N, men då satt vi bara och tog ett glas vin och lyssnade på en kille som var där och sjöng (som han gör varje fredag) och bara satt och pratade. Nu testade vi även maten som sagt och det var verkligen grymt gott! Jag och mamma tog varsin fläskfilé-rätt och bröderna hamburgare. Den var också god men hade nog aldrig orkat! Men en supermysig middag med mycket skratt, alla verkade lite övertrötta/påverkade, och ändå var det bara jag som tog ett glas vin.. Men kul blev det i alla fall! Nu är jag hemma och funderar seriöst på att gå och sova snart.. kanske lägga mig i sängen och titta på Stylisterna? Har fortfarande inte sett de sista avsnitten haha. 

Juste jag måste bara få berätta, är så himla stolt! Bytte om till springkläder på jobbet och åkte direkt till Oxvreten där jag sprang två varv av det långa spåret!! Så ungefär 8,4/9 km beroende på om man litar på skyltningen där eller min Iphones gps, men med de backarna är jag nöjd vilket som! :D Wiho, tror nog att loppet i Mariefred kommer gå rätt bra ändå!Fyysatan vilken stressig dag.. kom på vid tio-tiden att  det var idag jag skulle lägga förhandsordern för all vinterlek/sport för vinter 2012-2013.. Så satt i ca tre och en halv timme och försökte räkna ut hur mycket vi kan tänkas sälja under nästa vinter (egentligen helt omöjligt eftersom att man inte har en aning om ifall det blir en lika kass vinter som i år eller inte (ur försäljningssynpunkt var den kass eftersom att det knappt var någon snö..). Blev som sagt rätt stressigt eftersom att jag egentligen var tvungen att sluta vid ett för att åka till Stälje och gå på riskutbildningen men fick ju sitta och hålla på tills allt var klart så fem i halv två ungefär åkte jag från jobbet.. Men jag kom i tid ska ni veta! Haha, fast det var verkligen på minuten. Annars gick utbildningen väldigt bra, kände ändå att jag fick med mig en massa bra tankar och tips! Belönade mig själv med att beställa hem denna bikini från H&M.. Somnade ett tag på soffan men nu har jag bakat en äppelkaka och ska nog titta på någon film. Blir nog en rätt tidig kväll för min del sen!