Nog för att Moulin Rouge är en av mina favoritfilmer och jag älskar flera av låtarna i den, plus Ewan McGregors röst.. åh nästan obeskrivligt underbar. Men igår innan jag skulle sova så lyssnade jag och en kompis på lite musik, bland annat från den här filmen då och kände bara att jag var tvungen att dela med mig lite. Den är ju då ingen ultimat lugna-ner-sig låt, men den spelas i min absoluta favoritscen i hela filmen, kika gärna in på Youtube, tog inte den här för att den var så lång och inte så bra kvalitet.Jag gillar det i alla fall, känns lite mäktigt sådär, men det är ju bara min åsikt!
Sitter här i sängen btw, och äter en av Marabous bästa påhitt någonsin, Sensation Cookies & Cream. Jag älskar den! Vi hade två för 30 kr på jobbet, så köpte till i fredags och så blev det kvar, sicken tur! Den ska jag fortsätta mumsa på nu när jag kollar klart de sista avsnitten av GG som jag fortfarande inte har sett. Sen blir det nog en film om jag orkar, inte säkert med tanke på att det blev ganska sent igår. Myskväll helt enkelt! Imorgon börjar allvaret med plugg och träning. Men det där med alla uppgifter som ska göras har väl en viss charm i sig också antar jag.. Eller? Nice.
Hemma hos pappa igen efter många timmar hemifrån. Åkte och jobbade igår mellan tolv och fyra, ett skönt extrapass sådär, och sen åkte jag och K direkt hem till F. Där började vi fixa lite med mat och oss själva. Skulle ha åkt och hämtat killarna vid tåget men en annan som skulle köra egen bil plockade upp dem på vägen så det var skönt! Alla kom och vi åt supergod mat, sen spelade vi "med andra ord", så sjukt kul. Självklart vann vi tjejer, men tycker killarna tog det bra.. hehe. Blev väldigt högljutt under spelet, blir alltid så, och alla var supertaggade vilket resulterade i en riktigt rolig kväll! Vi åt även tårta, fulade oss och dansade en massa, sweet. Behövde verkligen en sådan här kväll, och bara släppa loss liksom! 

Imorse mådde jag väl sådär, men värt det. Två tabbar igår var dock att jag klev i brännässlor (bra fråga varför jag gick ute i bara strumporna..) och att jag snubblade på tröskeln och gjorde världens film-fall. Vinet i glaset skvimpades ut när jag var i luften i en kompakt klump, allt i en perfekt båge. Så kul, hann verkligen tänka en hel del innan jag slog i marken. Tur att ingen skadades! Och annars var det som sagt en grym kväll, tack alla ni som var där!

Förhoppningsvis lägger någon upp lite bilder från kvällen på fb, min kamera var tyvärr fortfarande urladdad så har inga egna bilder.