Alltså åh ett sådant klantarsel jag är! Hade mina ljusa tunna jeans på mig (blivit något av ett favoritpar eftersom de känns som tights i princip), men ikväll hände något fruktansvärt.. Ska började med att berätta historian bakom detta, otroligt viktigt.. 

Det började med att jag köpte dem i somras, men tyvärr hade jag ett elakt myggbett som jag envisades med att klia på konstant, så jag lyckades få en förslitning på dem. Detta gjorde dock inte så mycket eftersom det mer blev slitet och vitt, och snarare gav jeansen mer karaktär och en personlig touch. Nu när jag var på väg upp till Sälen så ställde tristessen till med att jag pillade sönder förslitningen vilket resulterade i ett hål, fortfarande inte superfarligt..

Men så idag när jag slutade på jobbet och ska byta om.. Tror ni inte att min tå lyckas fastna i det där hålet och river upp halva byxan?! (som sagt, otroligt tunt material) Så det sa bara risch.. Supersnyggt, bara att slänga dem i soporna nu då.. Sorgligt, men så kan det gå när man har bråttom!
Jaja, så kan det gå! De hade bara varit så himla grymma nu till sommaren, uppvikta till ett par vita tygskor.. Nej, får inte tänka så, dem är gone baby gone! Nu ska jag dricka upp mitt te och läsa igenom mina anteckningar till provet imorgon. Sen upp vid 06.15. Lovely.