Den här natten var verkligen hemskt. Somnade runt halv ett, vid halv två väcks jag av en vibrerande mobil på nattugsbordet. "Hallå..?" svarar en trött och förvirrad röst. G i andra änden undrar om jag skulle kunna öppna porten. Oj, juste, han skulle ju komma.. Halvt borta går jag ut i trapphuset i bara underkläderna och öppnar. Där står gos lite halvt på lyset och ler glatt mot mig. Sötnos! Låg och gosade en stund innan han somnade som en sten. Själv ville inte sömnen komma förren vid fyra.. Skitkul. Vid sex vaknar jag av liv och rörelse i lägenheten. Upp och duscha, sedan kryper jag ner igen hos G och väcker honom med en omfamning. Älskar morgonmys! Vi äter frukost, stackarn är helt bakis men han lyckas ändå vara social och trevlig mot mammas pojkvän, första intrycket är ganska viktigt. Vi skjutsar honom till en kompis innan vi påbörjar de många milen till norrland. Jag kommer sakna honom.

Så, vid fyra tiden anlände vi hit till kusinerna i Umeå. Eller Ume som man egentligen säger. Efter många timmars bilfärd fullt med illamående, för mkt till lunch och sömn så var det skönt att stiga ur bilen.

Nu har vi ätit en god och mysig middag här ute på altanen. Maten övergick till efterrätt och nu sitter vi här med tända ljus och godisskålen framme. Har nyss berättat om G och visat bilder för moster och kusinen. Och han blev godkänd. Puh! Haha..

Imorgon bär det av ännu högre upp i norrland, mot Öjebyn där mormor och morfar har sitt mysiga vita hus. Men detta får inte bli något långt inlägg, godisskålen och släkten väntar! Hoppas som sagt att det finns internet tillgängligt där uppe, har ju med mig datorn och allt.