Igår när jag som sagt hängde med mamma på gympa så fick jag med ett informationsblad hem om våran gymnastikförening. Där står det bland annat om vilka pass man kan träna här i närheten. Det som vi gick på igår kallas tydligen Medelgympa. Det kan jag tycka är ett passande namn eftersom det inte var allt för ansträngande. Självklart blev man varm och fick upp pulsen, men det var inte som att jag var utmattad när vi gick därifrån. Det som var mest positivt var den upp-piggande musiken och att man blandar pulsövningar med styrketräning. Det där med styrka är inget jag brukar prioritera annars.

Nej, medelgympan får nog vänta till äldre dagar. Jag tror att mamma mest tränar det för att det är hennes väninna som håller i passen. Men iaf, det står att det även går att träna;

Yogalates

Pilates

Powerpilates

Basyoga

Step-up

Jag vet i och för sig knappt var alla träningssätt innebär, men oftast är det gratis att prova på en omgång, och det skulle ju vara riktigt kul för att se vad man tycker om det.

En annan träningsform jag verkligen skulle vilja prova på är afrikansk dans. Det hörs ju bara på namnet hur intressant och kul det måste vara! Andra lite annorlunda träningsformer är också något jag vill prova på, vad sägs som att strippa som träning? Det måste ju vara sjukt kul!Medelgympa, njaa. Rätt kul men inget för mig just nu.Pilates verkar ganska coolt, man verkar iaf få bra muskler och kontroll över kroppen.Afrodans vill jag absolut prova på!Poledance är faktiskt något jag tror skulle passa mig väldigt bra. Förstå hur bra träning det lär vara, samtidigt som man kanske får lite egoboost av att köra lite heta mooves? Ser ju grymt kul ut också.

Nej, nu får det faktiskt vara färdigbloggat för stunden. Ska kolla upp lite mer om möjligheterna att testa på de här sakerna. Kommer hem sex idag, sedan blir det PLUGG. Ovanligt.