Kom hit till Gisborne torsdag den 7 februari och mottes av en underbar syn hemma hos familjen dar jag skulle wwoofa ett tag framover (hade inte riktigt planerat exakt hur lange..). Colin och Gil ar ett aldre par som bor i en superfin villa med havsutsikt och en stooor tradgard som de planterat och skoter om sjalva, forutom wwoofares hjalp da saklart! Bor i ett eget rum med fonster mot havet, heeelt underbar utsikt! Deras tva hundar Honey och Pearl (pa bild nedan) ar varldens sotaste, och sa ar aven en tysk wwoofare har, Elke fran Tyskland. Forutom hundarna har dem den underbara quarterhasten "Tibs" som har sallskap av tva alpackor! Det ar alltsa som lamor, maste komma ihag att ta kort, de ar superhaftiga! Sa de forsta dagarna spenderades med att jobba i deras fina tradgard, sola och bada vid poolen, umgas med "familjen" och ta ut Tibs pa ridturer pa stranden. Underbara dagar!


4 kommentarer

CW

18 Feb 2013 04:24

Vad härligt att du kommer till så fina ställen och träffar så många trevliga människor, hundar och hästar! Och så vackert överallt!
Kram

I

18 Feb 2013 08:06

Vad trevligt du bor, du verkar ha det väldigt bra, dom ser trevliga och snällla ut (antar att den längre av kvinnorna är grannen)? kram kram

Svar: Haha nej inte grannen, utan den andra kvinnan som wwoofar har samtidigt som mig :)
Hidden.Face

F

18 Feb 2013 17:25

Guud vda härligt med strand ritter!! och det verkar ha en riktig häst också ;) puss <3

F

18 Feb 2013 17:25

Guud vda härligt med strand ritter!! och det verkar ha en riktig häst också ;) puss <3

Kommentera

Publiceras ej