Hemma hos pappa igen efter många timmar hemifrån. Åkte och jobbade igår mellan tolv och fyra, ett skönt extrapass sådär, och sen åkte jag och K direkt hem till F. Där började vi fixa lite med mat och oss själva. Skulle ha åkt och hämtat killarna vid tåget men en annan som skulle köra egen bil plockade upp dem på vägen så det var skönt! Alla kom och vi åt supergod mat, sen spelade vi "med andra ord", så sjukt kul. Självklart vann vi tjejer, men tycker killarna tog det bra.. hehe. Blev väldigt högljutt under spelet, blir alltid så, och alla var supertaggade vilket resulterade i en riktigt rolig kväll! Vi åt även tårta, fulade oss och dansade en massa, sweet. Behövde verkligen en sådan här kväll, och bara släppa loss liksom! 

Imorse mådde jag väl sådär, men värt det. Två tabbar igår var dock att jag klev i brännässlor (bra fråga varför jag gick ute i bara strumporna..) och att jag snubblade på tröskeln och gjorde världens film-fall. Vinet i glaset skvimpades ut när jag var i luften i en kompakt klump, allt i en perfekt båge. Så kul, hann verkligen tänka en hel del innan jag slog i marken. Tur att ingen skadades! Och annars var det som sagt en grym kväll, tack alla ni som var där!

Förhoppningsvis lägger någon upp lite bilder från kvällen på fb, min kamera var tyvärr fortfarande urladdad så har inga egna bilder. 


1 kommentarer

O

31 Oct 2010 23:04

Låter som en grym kväll! :D

Kommentera

Publiceras ej